VÄLKOMMEN TILL GRABBSNACK!

Här kan du antingen som dig själv eller anonym, tillsammans med andra användare, diskutera problem, tankar, känslor eller vad du än känner att du vill prata om! Dina inlägg blir i form av forumtrådar som andra kan kommentera och gilla. I "Grabbsnack" vill vi att du som kille ska kunna känna dig trygg i att kunna prata om dina tankar, känslor och problem. Forumet kan vara ett perfekt sätt att för första gången öppna sig om något man har gått och tänkt på länge, men aldrig någonsin pratat om. För att läsa om förhållningsregler och hur man använder mötesplatsen - scrolla ner på sidan. Efter sommaren 2017 kommer forumet även vara bemannat med Under Kevlarets volontärer.

 

FORUMET FÖR ANHÖRIGA:

Då vi även möter många anhöriga så ville vi skapa ett separat forum för er också. Forumet för anhöriga ska fungera som en mötesplats för dig som är anhörig till någon med psykisk ohälsa eller andra problem. Man kan finna stöd hos varandra, diskutera och tipsa om sätt att hantera och bemöta olika situationer. Vetskapen om att man inte är ensam med ett problem kan ge väldigt mycket. Det här forumet ska ge chansen att få stöd från någon annan i samma sits. Till exempel;
Jag tror att min pojkvän är deprimerad och behöver hjälp med att hantera det. Hur ska jag få honom att söka hjälp? Varför sitter min son vid datorn hela dagarna? Vad ska jag göra? Min pappa flyr sina problem genom att dricka alkohol. Hur ska jag hantera det?
 

LÄngre ned på sidan hittar du information om hur du skriver anonymt på grabbsnackFör att börja använda MÖTESPLATSEN:

1. Klicka på "logga in" så kommer du kopplas till muut.com där du kan skapa ett konto - självklart helt gratis. Det är väldigt enkelt.
2. Skriv in ditt användarnamn, lösenord och din emailadress.
- För att få möjligheten att vara anonym, välj ett användarnamn som ingen kan koppla dig till. Logga inte in via Facebook. Du kommer senare kunna välja ditt "Visningsnamn". Antingen ditt egna namn eller något påhittat, men se till att skriva in korrekt mailadress. Har du några frågor kring detta så tveka inte på att höra av dig till oss på info@underkevlaret.se.
3. När du har en användare kan du gå tillbaka till underkevlaret.se för att logga in och börja använda mötesplatsen.
4. Till höger kommer du se olika titlar på forumets olika indelningar. Klicka på en titel för att komma in på ett av forumets områden.
5. Skriv! Om precis vad som helst! VÄLKOMMEN!

 

GRUNDREGLER FÖR ANVÄNDANDET AV UNDER KEVLARETS MÖTESPLATS

1. Skriv aldrig något du själv inte skulle vilja läsa eller något du inte kan stå för. Ha utgångspunkten att det du skriver i text ska du också kunna säga till en person om hen stod framför dig.

2. Som på vilket forum som helst, så hör sexistiska, rasistiska och kränkande kommentarer inte hemma på Under Kevlaret och hanteras med högsta sannolikhet med en permanent avstängning från våra forum.

3. Bidra till en god stämning. Forumets syfte är att vi ska hjälpa varandra, få perspektiv, tips och stöd. Användarna av Under Kevlaret är olika gamla, har olika erfarenheter och kunskaper. Utnyttja det på bästa tänkbara sätt!