UNDER KEVLARETS CHATT FÖR KILLAR

“Det finns ingenting man inte kan prata om”

Hej!
I chatten kan du prata med oss om precis vad som helst - som till exempel känslan av att inte räcka till, ensamhet, break-ups, prestationsångest, familjeproblem, kroppshets, droger eller porr. Vi lyssnar.
Vår chatt är till för dig som identifierar sig som ung/ung vuxen kille, man, ickebinär.
Allt vi pratar om stannar mellan oss och du kan vara helt anonym.

sommarens ÖPPETTIDER

Söndag, Måndag
20.00-22.00

Under sommaren har vi öppet söndag-måndag istället för söndag-onsdag.
Våra vanliga öppettider rullar igång igen från 1 september!

 

Det är vi som sitter i chatten

 

Anonymitet
Vi vill på alla sätt vi kan få dig att känna dig trygg i att vända dig till oss. Därför kan du, om du vill, vara helt anonym. Du fortsätter vara anonym i vår chatt så länge du själv inte väljer att berätta vad du heter.

Tystnadslöfte
Du ska kunna vara säker på att det du pratar om med oss också stannar mellan oss. Samtliga volontärer har därför fått skriva på ett tystnadslöfte, vilket innebär att ingenting du säger i kontakt med Under Kevlaret, både i chatten och i andra sammanhang, någonsin får föras vidare. 

Suicid
När vi säger att det inte finns någonting som man inte kan prata om, så innefattar det självklart självmordstankar. Vi lyssnar på dig och stöttar gärna dig i känslan av hopplöshet och meningslöshet, men har du självmordstankar eller planer på att ta ditt liv så rekommenderar vi med varm hand att du vänder dig till MIND - självmordslinjen. Med deras kunskap, många års erfarenhet och med sitt varma mottagande så vet vi att dom kan hjälpa dig på allra bästa sätt.
Vid akut självmordsrisk, kontakta 112. <3

I omsorg av dig så bryts vårt tystnadslöfte om du i kontakten med oss berättar att du i skrivande stund har planer på att ta ditt liv. Vi kommer då, i samtal med dig, försöka skicka hjälp, så att du kan få det stöd du behöver och förtjänar.

Spara chattkonversation efter avslutad chatt
Vill du kunna läsa chattkonversationen i efterhand? Om du fyller i korrekt mailadress när du börjar chatta får du möjligheten att skicka konversationen till din mail efter att du avslutat den.

Såhär hanterar vi personuppgifter
Varje chattkonversation sparas i syfte att kunna utvärdera stödsamtal och förbättra vårt stöd. Ingen utanför Under Kevlaret har- och kommer aldrig ha- tillgång till chatthistoriken. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter. Skulle du önska att vi tar bort historiken efter avslutad chatt, släng iväg ett mail till info@underkevlaret.se så ser vi till att den tas bort på en gång!